Wij staan 100% achter ons product. Wij zijn pioniers, geen volgers!

Bouwen aan de stad van morgen

Actief, duurzaam en comfortabel wonen doe je vandaag in de stad. Wonen, werken, winkelen en ontspannen op loop- of fietsafstand. Vlotte connecties met het openbaar vervoer.

Een divers sociaal en cultureel leven. En dat alles in trendy wijken met ruime aandacht voor groen en natuur.

Capital Construct staat voor het nieuwe wonen in het bruisende hart van België en Europa: Brussel. Door vol in te zetten op stadsvernieuwing, geven we kwalitatief leven in het hart van de stad een
niet te miskennen meerwaarde.

Elk nieuwbouwproject is een buitenkans om een boeiend leven in de stad uit te bouwen of om rendabel te investeren in de woonconcepten van morgen.

Bureau Capital Construct

Capital Construct in cijfers

m² ontwikkeld
m² in ontwikkeling
m² in voorbereiding
Afgewerkte
appartementen*
Appartementen
die gebouwd worden
Appartementen
in pipeline
Afgewerkte projecten
Projecten in opbouw
Projecten voorzien

*En andere (huizen, commercieel, ...)

Capital Construct is uw vastgoedspecialist in zorgeloos aankopen, continue verhuren en efficiënt verkopen.

Kopen

Capital
construct


U zoekt een appartement in Brussel? Als projectontwikkelaar bieden wij u woon- of investeringsappartementen tegen scherpe prijzen. Elk project gaat van start met de zoektocht naar gronden op toplocaties die door ons persoonlijk worden geselecteerd. Vervolgens werken wij samen met gerenommeerde architecten om unieke nieuwbouwprojecten te ontwikkelen die beantwoorden aan de groeiende vraag naar duurzame woningen.

Verhuren

Capital
Rent


U wenst een appartement te (ver)huren? Onze exclusieve verhuurdienst zorgt voor wederzijdse tevredenheid. Wij begeleiden u van A tot Z: van bij het vinden van een geschikte kandidaat tot de administratieve afhandeling.

Met contacten binnen de EG, NAVO, ambassades, multinationals,… zorgt ons meertalig team voor een snelle en vlotte verhuring.

Herverkopen

Capital
home


U wenst uw vastgoedportefeuille nieuw leven in te blazen? Met ons uitgebreid netwerk herverkopen wij uw eigendom (huis of appartement) in regio Brussel tegen de beste prijs.

Wij begeleiden u en uw koper tot aan de overdracht. Daarnaast bieden wij u nieuwe investeringsprojecten aan tegen scherpe voorwaarden.

Ons team


Team Capital Construct

“Met ons team van gedreven mensen zetten wij ons elke dag 100% in om onze klanten te helpen hun ideale woon-of werkomgeving te creëren.”

Capital Construct

Onze unieke woonconcepten vormen uw buitenkans op trendy wonen of zorgeloos investeren!

Kies voor Capital Construct en verzeker u van een hoog rendement op korte of lange termijn.

Zij zijn op zoek naar eigentijdse en trendy appartementen in Brussel. Deze specifieke doelgroep staat garant voor een constante en correcte betaling van de huurgelden en een hoge bezettingsgraad van de panden. De huurprijzen in de hoofdstad zijn al jaren stabiel en bovendien gevoelig hoger dan in de rest van het land. Het internationale prestige van de Europese hoofdstad en de constante verfraaiing zorgen voor een gunstige prijsevolutie.
Wij werken samen met de beste architecten om woonconcepten te creëren die voldoen aan de vraag naar duurzaam en trendy wonen in Brussel. Zo komen wij tegemoet aan de behoeften en noden van een uiteenlopend cliënteel. 

Naast de interieurafwerking zijn ook de facades kenmerkend voor de kwaliteit van Capital Construct en bieden een toegevoegde waarde.
Wanneer u investeert in een appartement speelt de interieurafwerking een belangrijke rol voor potentiële huurders. Wij staan garant voor een luxueuze uitstraling met eiken parket, badkamers en keukens van een superieure kwaliteit en anti-diefstal maatregelen zoals veiligheidsdeuren en camerabewaking. De gevels worden afgewerkt met de meest duurzame materialen. Onze adviseurs tonen u deze kwalitatieve afwerking graag op kantoor.
Een woord is een woord. De vaste prijs die u krijgt bij uw aankoop blijft constant. Geen verrassingen zoals supplementaire kosten, indexeringen, … Door aan te kopen aan de beste prijzen en met een efficiënte verhuur verzekert u zich van een optimaal rendement op korte en lange termijn. Bovendien geven wij u als projectontwikkelaar een 100% voltooiingswaarborg.
Realisatie Capital Construct

INVESTEER VANDAAG IN HET WONEN VAN MORGEN

ONS EFFICIËNT BELEID IS DÉ STAP NAAR EEN HOGER RENDEMENT

800 APPARTEMENTEN MET EEN GEMIDDELDE BEZETTING VAN 98,3%

Realisatie Capital Construct
Realisatie Capital Construct

Heeft u nog vragen?

Ontdek de antwoorden die reeds vele klanten wisten te overtuigen

Wat zijn de troeven van Brussel?

  • Europese hoofdstad
  • Kapitaalkrachtig huurderspotentieel
  • Marktconforme huurprijzen
  • Internationale uitstraling

Waarom kiezen voor Capital Construct?

  • Ervaren vastgoedspecialist in Brussel
  • Eigen verhuurdienst (Capital Rent)
  • Eigen verkoopdienst (Capital Home)
  • Familiaal bedrijf met persoonlijke opvolging
  • Duidelijke en transparante communicatie
Capital Construct NV
Blue Tower
Louizalaan 326
1050 Brussel

info@capitalconstruct.be
+32 (0)2 345 00 00
+32 (0)496 38 48 58
BIV nr. 501063 - België

MIS GEEN OPPORTUNITEITEN!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang gerichte informatie over onze projecten